Is de OR toe aan een echte maatwerktraining, waarbij u resultaatgericht en praktisch met uw leerdoelen aan de slag gaat? Is het uw wens om afwisselende werkvormen te hanteren en te leren door te horen, te zien, maar ook door zelf actief aan de slag te gaan? Dan bent u bij Oosterhoorn Medezeggenschap aan het juiste adres. Wij zij een klein dynamisch bureau dat met name maatwerktrainingen voor medezeggenschapsorganen verzorgt. Wij zetten hierbij methodieken in die de OR vervolgens zelf ook weer in zijn eigen praktijk toe kan passen.

Tijdens een intakegesprek brengen wij uw leerwensen in kaart. Wij vertalen deze naar een concreet cursusprogramma dat wij ter instemming aan u voorleggen. Wij werken waar mogelijk met voorbereidingsopdrachten om het maximale uit de OR-training te halen. Zijn wij in de gelegenheid u voor een langere periode te begeleiden, dan werken wij graag met u samen aan een meerjarenontwikkelingsplan voor de OR. Niet alleen uitgaande van de leerwensen van de totale OR maar ook op basis van individuele leerwensen van OR-leden.  In onze maatwerktrainingen zetten wij waar nodig een van onze experts in op een specifiek thema. Wilt u tijdens de training een aantal teambuildingsactiviteiten, dan kunnen wij deze ook voor u verzorgen. Om het geleerde te laten beklijven verzorgen wij voor u het verslag van de training met daarin een concrete actiepuntenlijst. Op basis van de evaluatie voeren wij graag met u een terugblik gesprek.

Kiest u voor ons uitgebreide maatwerkpakket dan leveren wij u ook via de mail of telefoon tussen de trainingen door onze kosteloze vraagbaakfunctie, u krijgt jaarlijks toegang tot onze gratis klanten dag en tot een afgeschermd gedeelte van onze website waarop veel handige checklists opgenomen zijn.

Benieuwd naar hoe andere klanten ons beoordelen? Kijk dan op http://www.or-trainer.nu/profile/61/Corry-Oosterhoorn/.

Graag maken wij met u een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Maatwerktraining met meerdere OR-en

Nieuw in ons aanbod is het verzorgen van een maatwerktraining voor meerdere OR-en. Hierbij gaan meerdere OR-en (die elkaar niet hoeven te kennen) met hun eigen trainer op het zelfde moment in de zelfde locatie op cursus. De gang van zaken komt veel overeen met de hierboven werkwijze bij maatwerktrainingen. Maar nu kijken de trainers wat de ‘gemene delers’ van de betreffende OR-en zijn. En wordt op basis hiervan een aantal gezamenlijke thema’s vastgesteld. Voor deze gezamenlijke thema’s worden dan door de betreffende trainers in een deel van training workshops aangeboden waarvoor de OR-leden van alle aanwezige OR-en zich in kunnen schrijven. De overige dagdelen van de training worden zoals gebruikelijk met de eigen OR en met de eigen trainer doorgebracht.

Voordeel van deze werkwijze:

  • OR-en krijgen de gelegenheid kennis te maken met andere OR-en
  • OR-en kunnen door het uitwisselen van ervaringen ook veel van elkaar leren
  • OR-leden kunnen die workshops bijwonen die voor hen persoonlijk interessant zijn of een bijdrage leveren aan hun persoonlijke ontwikkeling als OR-lid.

Deze aanpak is niet alleen geschikt voor afzonderlijke OR-en maar ook voor organisaties waarbinnen meerdere OR-en actief zijn.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de ervaringen die een aantal OR-en hiermee al heeft opgedaan.